• Fri fragt & ombytning
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Om os

 

Riders Residence ApS er stiftet i efteråret 2021 af Michela Brok Frederiksen og Benjamin Grønskov med en vision om at skabe en webshop der giver dig lyst til at shoppe ridetøj på nettet. Der findes mange fine rideudstyrbutikker, men kun et fåtal er gode til at drive webshop ved siden af. Det vil vi lave om på. Vi vil skabe et online univers, hvor du nemt og sikkert kan handle dit nye outfit til rideturen. Det kan være svært at vurdere forskellige størrelser og pasforme, men vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig på alle tidspunkter af døgnet. Vi har lager i Hornsyld, hvorfra vi alle hverdage har mulighed for at sende pakker afsted.

Med et fokus på tøj og mode til rytteren, har vi forsøgt at finde nogle brands som passer ind i vores krav til design, kvalitet og komfort.

Vi prøver hele tiden på at blive bedre og har masser af spændende projekter og ideer, som vi ønsker at implementere. Har du nogle gode ideer til os, modtager vi dem gerne.

 

Virksomheds adresse:
VIbevej 106
7430 Ikast
DK

Lager adresse:
Urlevvej 6b
8783 Hornsyld
DK

 

Michela (f. 1995)
Bosat i Ikast og bor sammen med Benjamin. Jeg er aktiv springrytter, så du kan møde mig rundt omkring til springstævner på alle niveauer i det meste at landet. Hestene står på mine forældres landsted i Hedensted. Derudover har jeg en baggrund i marketing og står for en del praktisk i Riders Residence, herunder også indkøb, marketing, SoMe, webshop mm.

Benjamin (f. 1995)
Bosat i Ikast og bor sammen med Michela. Har en baggrund som revisor og arbejder ved siden af som Logistikkoordinator. Benjamin står for vores bogholderi og økonomi, samt andre praktiske opgaver.

 


WCH Herning i oktober 2021På billedet ses Michela og Benjamin til vores første messe - WCH Herning i oktober 2021, hvor Riders Residence kun var 20 dage gammel.